Stop violencia de género YA-febrero

Comunicat de la Coordinadora Feminista de València

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant el nou feminicidi a València, on un home ha assassinat la seua dona , Susana Carrasquer Perujo de 38 anys, i s’ha entregat a la policia. A penes podem superar tanta barbàrie, fa dos dies apareixia el cos del menut de 3 anys assassinat a Màlaga per un home per fer mal a la mare. Hui, fa unes hores, una altra dona ha estat assassinada a ganivellades per la seua parella. Realitat insuportable.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i també aquelles ingressades en institucions hospitalàries, com les que quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit. Continuem sumant víctimes i el Govern continúa sense dotar pressupostàriament serveis assistencials, de prevenció. Les retallades amb l’excusa de la crisi només estan agreujant la situació.

Exigim del Govern un compromís real en la lluita contra aquesta xacra. Compromís i recursos escaients que el Govern de l’Estat han de tindre per a eradicar-la i que passen necessàriament per la seua consideració com a qüestió d’Estat.

Després de deu anys de la Llei Estatal 1/2004, contra la violència de gènere, no ha estat dotada pressupostàriament ni desenvolupada. Recordem que el govern valencià va traure una llei autonòmica que després de dos anys encara no ha desenvolupat.

Però a més, pensem que una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! Exigim el restabliment i dotació dels mitjans escaients per a la prevenció de la violència de gènere i per a la assistència integral de totes les dones en situació de maltractament.

NO més violència contra les dones!

Más información.

:::::::::::::::::::::

La Coordinadora Feminista de València mostra la seua condemna i rebuig més absolut a totes violència contra les dones. En unes hores dos assassinats més. Dues dones assassinades ahir a Ronda i Lanzarote.

Acabem d’emetre un comunicat de rebuig per la víctima de Ronda quan les notícies ens informen d’un altra a Arrecife (Lanzarote), una dona de 50 anys i de la qual encara no se sap quina relació mantenia amb l’assassí.

Assistim a aquesta escalada de violència contra les dones mentre el govern segueix retallant en prevenció, en assistència.

Recordem a totes les dones agredides de les quals no sabem res, a totes les que han quedat amb greus disfuncions físiques, mutilades, malaltes cròniques. De les quals ningú parla, ningú recorda.

Estem fartes de sumar més i més agressions i feminicidis. Volem justícia, volem que les dones puguen viure sense violència, perquè és el seu, el nostre dret.

La violència contra les dones és exercida per homes maltractadors de tota edat i condició i patida per dones igualment de diferents edats i condicions. Aquesta cultura de la violència masclista només es pot combatre des de l’educació, des d’infantil fins a l’escola de persones adultes. Sense una educació en igualtat, basada en el respecte a les dones i la diversitat, difícilment podem pensar en eradicar les actituds masclistes que són el brou de cultiu de la violència.

Continuem sumant víctimes i el Govern ha acabat amb qualsevol contingut educatiu en materia d’igualtat o prevenció de violència de gènere, continúa sense dotar pressupostàriament serveis assistencials, de prevenció. Les retallades amb l’excusa de la crisi només estan agreujant la situació. El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! Exigim el restabliment i dotació dels mitjans escaients per a la prevenció de la violència de gènere i per a la assistència integral de totes les dones en situació de maltractament. A més, la societat no pot romandre impassible davant aquest terrorisme que cada dia agredeix i assassina a dones. La nostra exigència que siga tractat com una qüestió d’estat ha de ser compartida per tota la societat.

La Coordinadora Feminista recorda que el silenci ens fa còmplices d’aquesta violència, per la qual cosa convida a la ciutadania a pronunciar-se públicament en contra, participant de tots els actes i mobilitzacions en contra d’aquesta barbárie.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20h ens concentrem contra la violència masclista a l’ajuntament de València.

Perquè si agredeixen a una, ens agredeixen a totes i tots. NO més violència contra les dones! Cap agressió sense resposta!

‪#‎TerrorismeMasclista‬ ‪#‎QüestióEstat‬ ‪#‎NiUnaMés‬ ‪#‎EnsFaltenTotes‬

València, 5 de febrer de 2015

Per la Coordinadora Feminista de València

Más información: EFE

:::::::::::::::::::::::::

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant el nou feminicidi de Ronda. Aquest matí una dona ha estat assassinada i la seua parella detinguda.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes.

Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i també aquelles ingressades en institucions hospitalàries, com les que quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit. Continuem sumant víctimes i el Govern continua sense dotar pressupostàriament serveis assistencials, de prevenció. Les retallades amb l’excusa de la crisi només estan agreujant la situació.

Aquest terrorisme no mereix l’atenció del Govern ni del principal partit de l’oposició, tanmateix cobrar-se moltes més víctimes que el polític. Exigim un pronunciament per part del president del Govern, que declare públicament el compromís per a lluitar contra aquesta barbárie. El terrorisme masclista ha de ser considerat qüestió d’estat i el govern ha d’adoptar de forma urgent mesures per a començar a combatre-la.

Mentrestant s’assassinen dones quasi diàriament, ni els mitjans, ni el conjunt de la societat són conscients d’aquesta xacra. Es normalitza la violència contra les dones de forma constant.Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitarper eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones. El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat!

València, 4 de febrer de 2015

‪#‎TerrorismeMasclista‬ ‪#‎QüestióEstat‬ ‪#‎EnsFaltenTotes‬ 

Per la Coordinadora Feminista de València

Más información La Vanguardia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.