Reunión de la Coordinadora Feminista de València y otras organizaciones con el President de les Corts Valencianes

Reunión de la Coordinadora Feminista de València con el President de les Corts Valencianes. Se le ha trasladado la prioridad de que el nuevo ejecutivo debe empezar a desarrollar el documento firmado por los grupos políticos el 2 de mayo de 2015, los 5 ejes para atajar la violencia contra las mujeres, entre otras cuestiones. Otra cuestión que salio fue que la composición de la Mesa de las Cortes, tema que nos trasladaron que se cambiará.

Nota de prensa de Les Corts: 

Dimecres 24.06.2015. El president de los Corts, Francesc Colomer, ha continuat aquest matí amb la ronda de contactes que va iniciar la passada setmana amb diferents entitats socials, les quals pretén dotar de major visibilitat deixant constància de la tasca que realitzen. En aquesta ocasió ha rebut en el seu despatx de la cambra parlamentària la secretària d’Organització d’UGT, Elvira Ródenas; la secretària de la Dona de CCOO, Cándida Barroso; la presidenta i vicepresidenta de l’Associació d’Empresàries i Professionals de Valencia (EVAP); Inmaculada Gimeno i Encarna García, representants de la Coordinadora Feminista de València; i la presidenta de la Federació de Dones Progressistes, Amalia Alba.

Ha coincidit amb elles en la necessitat de condemnar la violència de gènere i de treballar amb fermesa per a fer-la desaparèixer, a més de conscienciar a tota la societat d’aquest greu problema. Per això ha mostrat, una vegada més, el seu respecte pel treball que totes elles duen a terme i el seu compromís per aconseguir el compliment i l’aprovació de noves lleis que garantesquen la igualtat de la dona i posen fi a la discriminació que encara pateix en diversos àmbits de la societat.

En aquest sentit, ha arreplegat també la petició de recuperar la Comissió d’Igualtat de les Corts i la de treballar per aplicar una política integral en favor d’aquesta igualtat i contra la violència masclista. Així, ha assegurat que «un de los compromisos més ferms d’aquesta nova legislatura és assolir la igualtat real i vetlar pel compliment d’aquelles lleis encaminades a garantir que les dones no continuen patint cap tipus de tracte discriminatori, tant a nivell laboral com social o domèstic», motiu pel qual ha reiterat el seu objectiu de treballar en aquesta direcció.

Font: Corts Valencianes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Además