PREN LA NIT 2014-TOMA LA NOCHE 2014

«Som l’Assemblea Oberta de Dones de València i naixerem al novembre del 2013, amb la intenció de ajuntarsubjectivitats i col·lectius feministes de la ciutat de València per a organitzar, reflexionar, formar-nos, debatre i dur a terme iniciatives i accions feministes. Els elements base que compartim entre totes son la lluita antiheteropatriarcal i anticapitalista. Som un espai autogestionat, a on l’assemblea oberta de dones és el mitjà per desenvolupar la nostra acció política com ocupar espais públics per visibilitzar-nos.

Així bé, ens posem en contacte amb vosaltres per a invitar-vos al tercer PREN LA NIT A VALÈNCIA, dissabte que ve, dia 14 de juny a les 22.30h a les Torres de Serrans, que consisteix en una manifestació lúdic-reivindicativa, en la qual totes les persones que ens identifiquem com a dones ens reapropiem dels carrers i la nit, exigint espais i cossos lliures de violències masclistes.

Fa massa que estem fartes de viure tot tipus d’aquestes violències: de que se’ns veja com a víctimes que deuen ser protegides per un home, de percebre els carrers com territoris de risc. De tenir que suportar suposats piropos o palpades, o de que pel contrari se’ns insulte si ens eixim del model de dona desitjable on no cap la diversitat. De que se’ns culpabilitze dels atacs («és que vas provocant»), de que el sistema ens haja dividit en santes i putes, de que els nostres cossos estiguen regulats i cosificats. Perquè NO anem a permetre que els espais continuen pertanyent i sent territori aliè a nosaltres.

Anem a marxar totes juntes, sense por, de nit i pels carrers on més atacs de violències masclistes patim en tant que ens identifiquem com a dones. Volem que siga una acció transfronterera i per això us animem a participar-hi i a difondre la convocatòria. Cal articular les diferents resistències i l’acció política feminista! Entre TOTES, tot!

Juntes per canviar-ho tot!
Perquè si ens toquen a una, i ens toquen a totes!

DIFON I PARTICIPA!

Assemblea Oberta de Dones de València
donesenxarxapv@gmail.com«

PREN LA NIT 2014

Un comentario en “PREN LA NIT 2014-TOMA LA NOCHE 2014

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.