NO a las violencias machistas

CFV manifesta la seua condemna pels 4 assassinats masclistes que eleven a 65 dones, i 2 menors, les assassinades en 2016, 7 PV

La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna pels quatre assassinats masclistes que eleven a 65 dones, i 2 menors, les assassinades en 2016, 7 al País Valencià.

1.- La dona, Carmen Ginés, de 44 anys, ha sigut assassinada per la seua parella al domicili. El dia 18 de desembre a la Pobla de Mafumet (Tarragona)

2.- La dona, E.M. de 30 anys, ha sigut assassinada per la seua ex parella. El 18 de desembre a Santiago de Compostela.

3.- La dona, Ana María Enjamio, de 25 anys, ha sigut assassinada per la seua ex parella, company de treball. L’home la va esperar al portal de la seua casa, després d’un sopar de treball i la va acoltellar. El 17 de desembre a Vigo.

4.- La dona, Victòria Bertran de 57 anys, de professió metgessa , ha sigut assassinada pel seu marit amb un tir d’escopeta al domicili comú. La dona havia decidit divorciar-se i l’home (periodista famós) va escriure una nota explicant “la vaig matar perquè era mia”. Després es va suïcidar. El dia 20 de desembre a Barcelona.

QUATRE DONES EN TRES DIES

HO TORNEM A DIR “SUÏCIDA’T ABANS DE MATARLA”

Ja no volem manifestacions de condemna, ni concentracions de les institucions, ni consells de mesures d’autoproteccció.

Volem accions urgents per al compliment del deure d’assegurar i garantir el dret de les dones a una vida sense violència.

COM ÉS EL NOMBRE DE DONES ASSASSINADES SUPORTABLE PER A L’ESTAT I LA SOCIETAT? I DE CRIATURES? NO HI HA LÍMIT?

Desde la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals, autonòmics i de l’estat de l’Espanya, d’aquests assassinats.

LA LLUITA CONTINUA. ENS VOLEM VIVES I LLIURES

CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, AUTODEFENSA FEMINISTA

….

CFV manifesta condemna pels tres assassinats masclistes que eleven a 56 dones, i 2 menors, les assassinades en 2016, 7 al PV

La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna pels tres assassinats masclistes que eleven a 56 dones, i 2 menors, les assassinades en 2016, 7 al País Valencià.

1.- La dona, Yolanda Pascual Expósito de 50 anys, periodista de El Mundo, ha sigut assassinada per la seua ex parella. Tenia una filla de 17 anys. L’honme l’ha apunyalat prop de la seua casa, on l’esperava. El 3 de novembre a Burgos.

2.- La dona, celia Navarro M, de 56 anys, ha sigut assassinada per la seua parella, al domicili de la dona. El 16 de novembre a Palma de Mallorca.

3.- La dona, Juana de 54 anys, ha sigut assassinada pel seu marit al domicili. La dona, en trámits de separació, tenia una ordre de protecció vigent, amb risc baix. El 18 de novembre a León.

Ja no volem manifestacions de condemna, ni concentracions de les institucions, ni consells de mesures d’autoproteccció. Volem accions urgents per al compliment del deure d’assegurar i garantir el dret de les dones a una vida sense violència. COM ÉS EL NOMBRE DE DONES ASSASSINADES SUPORTABLE PER A L’ESTAT I LA SOCIETAT? I DE CRIATURES? NO HI HA LÍMIT?

Desde la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonòmics i de l’estat de l’Espanya, d’aquest assassinat. LA LLUITA CONTINUA. ENS VOLEM VIVES I LLIURES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, AUTODEFENSA FEMINISTA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *