Contra les violències masclistes

La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna pels dos assassinats masclistes que eleven a 53 dones, i 2 menors, les assassinades en 2016, 7 al País Valencià. 1.- La dona, I.P.N. de 51 anys, ha sigut assessinada pel seu marit al domicili, amb una pistola. L’assassi era guardia civil i s’ha suïcidat després. Al 2005 la dona va denunciar al marit per maltractament i després de resltar absolt va ser traslladat al Pais Basc, passant els caps de setmana amb la dona. El 20 d’octubre a Fuentes de Oroño (Salamanca).
2.- La dona de 41 anys, ha sigut assassinada pel seu company , d’un colp al cap al domicili de la dona. l’home havia sigut arrestat al setembre per maltractament. El 23 d’octubre a Granada.
3.- La dona ha sigut assassinada pel seu germá, per un colp en el cap amb una planxa, en el domicili de la dona. El 24 d’octubre a Torremolinos (Málaga) 4.- La dona transexual, Lorena Reyes Mantilla de 32 anys, ha mort caent de la balconada en intentar fugir d’un client que l’estava agredint. El 25 d’octubre a Santa Cruz de Tenerife.
5.- La dona, Mª José ha sigut assassinada per la seu parella que va provocar una explosió de gas al domicli. L’explosió va provocar un incendi en el qual va morir la dona i l’home va resultar ferit i va acabar morint en l’hospital. El incendi va causar ferides a 17 veins de l’edifici. Va ser el 18 de setembre i el 26 d’octubre l’investigació ha confirmat que va ser provocat per l’home. A Barcelona.
6.- La dona, de 75 anys, de nacionalitat belga resident a temporades a Calp ha sigut assassinada, a colps, pel seu marit al domicili. L’home ha mort tirant-se per la balconada. El 28 d’octubre a Calp (Alacant). 7.- La dona, Vanessa Ferrer de 15 anys, ha sigut assassinada per un amic de 20 anys, que va llançar el seu cos a un avenc, possiblemnt després d’agredirla sexualment. El 28 d’octubre, després de 3 dies desapareguda, a Chella (València). SET DONES ASSASSINADES EN 8 DIES
Ja no volem manifestacions de condemna, ni concentracions de les institucions, ni consells de mesures d’autoproteccció.
Volem accions urgents per al compliment del deure d’assegurar i garantir el dret de les dones a una vida sense violència. COM ÉS EL NOMBRE DE DONES ASSASSINADES SUPORTABLE PER A L’ESTAT I LA SOCIETAT? I DE CRIATURES? NO HI HA LÍMIT?Desde la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonòmics i de l’estat de l’Espanya, d’aquest assassinat.
Convoquem a la MANIFESTACIÓ CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES el 5 de Novembre, a les 12h del migdia, a la Plaça Imperial Tàrraco a Tarragona. MAREA LILA 5N A TARRAGONALA LLUITA CONTINUA. ENS VOLEM VIVES I LLIURESCONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, AUTODEFENSA FEMINISTA
…………
La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna pels dos assassinats masclistes que eleven a 46 dones, i 2 menors, les assassinades en 2016, 6 al País Valencià.
1.- La dona, M.B.M. de 32 anys, ha sigut assessinada per la seua parella al domicili, davent de les filles de 3 i 6 anys, amb arma blanca. El 6 d’octubre a Arévalo (Avila).
2.- La dona, Isabel A. de 89 anys, ha sigut assassinada pel seu nebot amb qui convivia al domicili de la dona. El 11 d’octubre a Alacant.
3.- La dona, Estefania María de 26 anys, ha sigut assassinada pel seu marit, de qui vivia separada, al domicili on la dona treballava en la cura, acoltellada. K’home va agafar als fills comuns de 3 i 5 anys després de l’assassinat per fugir en cotxe. La dona havia denunciat l’agressor, pero el jutjat habia denegat l’ordre de protecció. El 16 d’octubre a Olivares (Sevilla).
Ja no volem manifestacions de condemna, ni concentracions de les institucions, ni consells de mesures d’autoproteccció.
Volem accions urgents per al compliment del deure d’assegurar i garantir el dret de les dones a una vida sense violència. COM ÉS EL NOMBRE DE DONES ASSASSINADES SUPORTABLE PER A L’ESTAT I LA SOCIETAT? I DE CRIATURES? NO HI HA LÍMIT?Desde la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonòmics i de l’estat de l’Espanya, d’aquest assassinat.Convoquem a la
MANIFESTACIÓ CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES el 5 de Novembre, a les 12h del migdia, a la Plaça Imperial Tàrraco a Tarragona. MAREA LILA 5N A TARRAGONALA LLUITA CONTINUA. ENS VOLEM VIVES I LLIURESCONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, AUTODEFENSA FEMINISTA
…………
La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna pels dos assassinats masclistes que eleven a 43 dones, i 2 menors, les assassinades en 2016, 5 al País Valencià.
1.- La dona, Florentina de 42 anys, ha sigut assessinada per la seua ex parella al domicili, amb arma blanca.El 15 de setembre a Esplugues de Llobregat (Tenerife).
2.- La dona, Ada Graciela Benítez de 34 anys, ha sigut assassinada per la seua ex parella, en el portal de la seua casa. L’home s’ha suïcidat. El 16 de setembre a EivissaDES DE EL 1 DE JULIOL 16 DONES ASSASSINADES.
Ja no volem manifestacions de condemna, ni concentracions de les institucions, ni consells de mesures d’autoproteccció. Volem accions urgents per al compliment del deure d’assegurar i garantir el dret de les dones a una vida sense violència. COM ÉS EL NOMBRE DE DONES ASSASSINADES SUPORTABLE PER A L’ESTAT I LA SOCIETAT? I DE CRIATURES? NO HI HA LÍMIT?
Desde la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonòmics i de l’estat de l’Espanya, d’aquest assassinat.No hi ha temps, no hi ha excuses, JA.LA LLUITA CONTINUA. ENS VOLEM VIVES I LLIURESCONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, AUTODEFENSA FEMINISTA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.