La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna per l’assassinat masclista que eleva a 19 les dones assassinades en 2015, a més de 2 xiquets

Comunicat de la Coordinadora Feminista de València

La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna per l’assassinat masclista  que eleva a 19 les dones assassinades en 2015, a més de 2 xiquets. Ahir, una dona de 40 anys, M. A.Q.R. ha estat assessinada per el seu marit, en el domicili  on es trovaven els fills de la parella, a Herrera de Camargo (Cantabria). El home ha aparegut mort avui.

En aquest moment de canvi als ajuntaments i Goberns Autnomics es l’hora de reclamar com a priritari el cumpliment de les messures per combatre aquest femicidi, perque les retalladles als presupostos, la no aplicació de la llei, la manca de formació i sensibilització de les institucions que haurien d’haver detectat i protegit a la dona assassinada, han sigut decissives. Des de la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonomics o de l’estat de l’Espanya, perque les retallades han segut i son causa directa de aquest assessinat, demanant que els nous goberns locals i autonomics el cumpliment de les lleis per fer efectiu i real el dret de les dones a viure sense violencia . Exigim el final d’aquests feminicidis, un assessorament real a totes les dones que el necessiten, el desenvolupament de la Llei intergral i la incorporació de partides presupostàries amb eixa finalitat.

Però a més, pensem que una societat que permet que ens assassinen pel fety de ser dones és una societat malalta. Per això, la Coordinadora recorda la importància de mostrar públicament el rebuig per aquest terroisme masclista i exigir al governs l,implicació que cal per erradicar-la.

Tots el primer dimecres de mes  a les 20 hores, a l,Ajunatment de València, rendim homenatge a totes les victimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones. Tanmateix, el proper 25 de juny es concentrarem a les 20 hores en la plaça de Los Pinazo a Valencia.Cridem a la movilització a La Marxa Contra Totes les Violències Maclistes el 7 de Novembre a Madrid

#Niunadonamenys #TerrorismeMasclista  #QüestióEstat  #NiUnaMés  #EnsFaltenTotes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.