La CFV manifesta la seua condemna per l’assassinat masclista que eleva a 22 les dones assassinades en 2015, a més de 2 xiquets

La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna per l’assassinat masclista que eleva a 22 les dones assassinades en 2015, a més de 2 xiquets.

Aquesta vegada és va trobar el cadaver d’una dóna dins de l’automovil llançat a l’aigua en el Port de Barcelona el darrer 26 de juny. La dóna tenia 41 anys i dues fills. Ha segut detingut el seu marit, de 50 anys vei de Granollers.

Està en investigació en aquest moment un altre assessinat a Vinaros, i a mès varies dones han segut greument maltractades i hospitalitzades en aquest mes de juny.

En aquest moment de canvi als ajuntaments i Goberns Autonomics és l’hora de reclamar com a prioritari el cumpliment dels messures per combatre aquest femicidi, i el cumpliment del compromis contra la violència cap a les dones que varen signar els partits politics el passat 2 de maig.
Perque les retalladles als presupostos, la no aplicació de la llei, la manca de formació i sensibilització de les institucions que haurien d’haver detectat i protegit a la dona assassinada, han sigut decissives.

Des de la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonomics o de l’estat de l’Espanya, perque les retallades han segut i son causa directa de aquest assessinat, demanant que els nous goberns locals i autonomics el cumpliment de les lleis per fer efectiu i real el dret de les dones a viure sense violencia .

Exigim i exigirem el final d’aquests feminicidis, un assessorament real a totes les dones que el necessiten, el desenvolupament de la Llei intergral i la incorporació de partides presupostàries amb eixa finalitat.

Però a més, pensem que una societat que permet que ens assassinen pel fety de ser dones és una societat malalta. Per això, la Coordinadora recorda la importància de mostrar públicament el rebuig per aquest terroisme masclista i exigir al governs l,implicació que cal per erradicar-la.

Dema, primer dimecres de mes, 1 de juliol, a les 20 hores, a l,Ajunatment de València, rendim homenatge a totes les victimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.

Cridem a la movilització a La Marxa Contra els Violències Maclistes el 7 de Novembre a Madrid

Ni una dóna menys

#TerrorismeMasclista #QüestióEstat #NiUnaMés #EnsFaltenTotes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.