Exposició Avortament Sagrat-Exposición Aborto Sagrado

Avortament Sagrat

El 9 d’octubre de 2013, tres activistes del grup Femen irrompien al congrés dels diputats al crit de “avortament és sagrat”, frase que duien també escrita en el tors. D’aquesta manera tan peculiar protestaven per la Contrareforma de la Llei de l’Avortament de Gallardón. Aquesta llei seria aprovada dos mesos més tard, el 20 de desembre de 2013. L’oxímoron, “avortament sagrat”, va ser motiu de dispars articles en la premsa tant de l’esquerra com de la dreta. Deixant a un costat la nostra opinió respecte al grup Femen, aquesta frase ens va incitar a fer la següent pàgina web: www.abortosagrado.com

Què hauria passat amb la institucionalització de Jesús i més concretament, amb la moral del nacionalcatolicisme espanyol, que pressiona al govern per esmenar la llei de l’avortament, si María hagués tingut la llibertat de decidir-se per l’avortament i ocupar-se d’altres menesters?

Aquesta és la nostra aproximació a “avortament sagrat”, no com una crítica a la religió cristiana, doncs som catòliques apostòliques romanes, sinó com a reacció a la moral que vol imposar una institució, formada majoritàriament per homes, en un estat laic i que perjudica la LLIBERTAT de decisió de les dones.

acció maruja

Fotografies de «acción maruja» 
A la Sala d’Exposicions fins a dimarts 25 de novembre
Horari : dilluns a divendres de 18.00
a 00.30, dissabte de 19.00 a 22.00

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Además