Creix el protagonisme de la dona en la Fira del Llibre

El lliurament dels premis del XV Concurs de Narrativa per a Dones es va dur a terme amb algunes variacions en relació al previst, ja que per problemes d’agenda, no va poder estar present la consellera de Benestar Social que va estar representada per Laura Doll, directora general de Família i Dona.

Entre els relats publicats en aquesta ocasió, hi ha una major presència de les narracions en valencià.

L’acte va ser clausurat amb un parlament de la secretària autonòmica de Serveis Socials, Lucia Cerón. En la seua salutació a les assistents que omplien per complet la sala on es va celebrar l’acte, el president del Gremi de Llibrers David Cases va dir: “la literatura, molt més que l’ensenyament superior, l’empresa o la política, s’ha feminitzat molt en els últims anys i així, mentre molts cavallers semblaven únicament preocupats per les gestes esportives, les senyores convertien la poesia, la novel·la, el pensament o la divulgació en el centre del seu interès personal”

El cas de Megan Maxwell

El cas de Megan Maxwell, nom de plume que amaga a una autora espanyola, és bastant cridaner. Les seues novel·les eròtiques compten amb milers de seguidores i és capaç de deixar llistes per a la impremta més de dues mil pàgines a l’any: una autèntica stajanovista del gènere.

Melocotones locos és una de les últimes obres d’aquesta autora l’entrevista de la qual, en el plató de la Fira, l’ha vista més de vuit-centes persones en la nostra web.

Olga Lucas

Olga Lucas va ser la parella de José Luis Sampedro i en l’obra pòstuma d’aquest benvolgut autor –benvolgut pels lectors i pels llibreters–, titulada Sala de Espera, les consideracions i records de Sampedro conflueixen amb les evocacions de la qual va anar la seua dona per a crear una sola i emotiva obra que es donarà a conèixer el diumenge al migdia última jornada de la Fira del Llibre.

Fuente: Fira del Llibre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.