Comunicats de la Coordinadora Feminista de València: “NO més feminicidis”-”NO más feminicidios” (agosto)

Comunicat de la Coordinadora Feminista de València

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant les dues noves agressions masclistes a Arganda del Rey (Madrid). Encara amb l’horror dels dos últims feminicidis a Barcelona, hui despertem amb la terrible notícia de la mort ahir d’una dona de 57 anys a mans d’un maltractador, que ha ferit greu també a la filla, de 33, que roman ingressada en l’hospital, i que era la seua parella.

Amb aquests dos noves agressions són ja 48 dones les assassinades en aquest rànquing macabre. Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i també aquelles ingressades en institucions hospitalàries, com les que quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit. Tampoc tenim noticia de la dona amb una diversitat funcional que va ser segrestada pel seu maltractador mentrestant fugia d’ell ajudada per una parella amiga.

Aquest estiu estem assistint a execucions de dones mentrestant el Govern continúa com si no passara res. Nosaltres no podem desconectar d’aquesta realitat que supera en molt el pitjor dels malsons. Com tampoc podem oblidar els casos de violència sexual que hem de patir les dones davant la mirada impasible del govern que es limita a donar recomanacions totalment sexistes i que fan recaure tota la responsabilitat sobre nosaltres.

Som les dones les que patim les agressions per part dels masclistes i desde les mateixes institucions que permeten injusticies contra nosaltres i mantenen a càrrecs públics que, mitjançant declaracions sexistes vergonyoses, fan apologia de la violència masclista.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència contra les dones que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera. La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! Exigim del govern de l’estat una urgent i immediata reunió per a tallar aquest goteig incesant d’assassinats de dones. Exigim el restabliment i dotació dels mitjans escaients per a la prevenció de la violència de gènere i per a la assistència integral de totes les dones en situació de maltractament

NO més violència contra les dones!

València, 31 d’agost de 2014

Información:

El País 30-08-2014
Detenido un hombre tras matar a su suegra y herir de gravedad a su novia
La Policía Local de Arganda del Rey subió a la vivienda donde se produjeron los hechos y detuvo in fraganti al supuesto autor

F. Javier Barroso Madrid 30 AGO 2014

Un hombre de nacionalidad rumana ha sido detenido a las 14.45 en el municipio madrileño de Arganda del Rey, minutos después de que haya matado a cuchilladas a su suegra y haya dejado herida de gravedad a su novia tras clavarle un punzón en el pecho. Una patrulla de la Policía Local ha detenido in fraganti al supuesto autor, que había salido de la cárcel el pasado jueves.

Los hechos han ocurrido en el número 5 de la calle de Isaac Peral, en el centro de la localidad. La mujer ha bajado corriendo a la calle con el arma blanca todavía clavada en el pecho y ha pedido ayuda a los viandantes. En ese momento, pasaba un coche patrulla de la Policía Local, cuyos agentes han subido de inmediato a la vivienda. El supuesto homicida ya había matado a la suegra, de 57 años. Ha sido detenido por los agentes, mientras estos avisaban a los servicios de urgencia, en especial al Summa, según ha confirmado un portavoz de Emergencias 112.

Cuando han llegado los sanitarios, han hallado a la mujer tendida boca abajo con un corte en el cuello. La mujer herida, de 33 años, ha sido trasladada intubada al hospital Gregorio Marañón, en la capital, tras practicarle las primeras curas.

El detenido, nacido en 1982, disfrutaba de un permiso penitenciario desde el jueves. Cumple condena por un robo con violencia e intimidación, según fuentes de la investigación. Al lugar se han dirigido agentes de
Homicidios de la Comandancia de la Guardia Civil de Madrid y del Laboratorio de Criminalística para recoger huellas y vestigios.

::::::::::::::::::::::::

Comunicat de la Coordinadora Feminista de València

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant l’agressió brutal i assassinat d’una altra dona, de la qual encara no sabem el nom, de 45 anys,  a mans d’un home maltractador a l’Hospitalet (Barcelona), apenes 24 hores després d’un altre femincidi també a Barcelona i a Lugo un home ha disparat a Sonia, de 38 anys, que roman a l’hospital en estat greu.

Aquesta és la víctima número 47 en aquest rànquing macabre de feminicidis i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques.

Encara amb l’horror de l’assassinat d’ahir a El Campello, hui tenim notícia d’aquesta nova agressió i assassinat.

Aquest estiu estem assistint a execucions de dones mentrestant el Govern continúa com si no passara res. Nosaltres no podem desconectar d’aquesta realitat que supera en molt el pitjor dels malsons.

A més, recordem les víctimes d’agressions ingressades en institucions hospitalàries i la dona segrestada el passat 23 per la seua exparella i de la qual encara no sabem res. Com tampoc podem oblidar els casos de
violència sexual que hem de patir les dones davant la mirada impasible del govern que es limita a donar recomanacions totalment sexistes i que fan recaure tota la responsabilitat sobre nosaltres.

Som les dones les que patim les agressions per part dels masclistes i desde les mateixes institucions que permeten injusticies contra nosaltres i mantenen a càrrecs públics que, mitjançant declaracions sexistes
vergonyoses,  fan apologia de la violència masclista.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència contra les dones que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! Exigim del govern de l’estat una urgent i immediata reunió per a tallar aquest goteig incesant d’assassinats de dones. Exigim el restabliment i dotació dels mitjans escaients per a la prevenció de la violència de gènere i per a la assistència integral de totes les dones en situació de maltractament.

NO més violència contra les dones!

València, 28 d’agost de 2014

Información:
Público 28-8-2014

Una mujer de 45 años ha muerto este jueves a manos de su compañero sentimental en el piso en el que residía, donde la acuchilló y después se quitó la vida, según han informado los Mossos d’Esquadra.

La policía catalana ha recibido el aviso de agresión pasadas las 14.30 horas y se ha desplazado al lugar de los hechos, donde ha encontrado a la mujer asesinada y a su compañero sentimental muerto.

Según las investigaciones policiales, el hombre, de 48 años, habría matado a cuchilladas a la mujer, de 45 y con la que tenía o había tenido un vínculo sentimental, y posteriormente se habría quitado la vida.

La investigación continúa abierta y hasta el lugar de los hechos se han desplazado servicios de emergencia que no han podido hacer nada por las dos personas, de nacionalidad española. Ahora está previsto que se
levanten los cadáveres.

:::::::::::::::::::::::::::

Comunicat de la Coordinadora Feminista de València

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant l’agressió brutal i assassinat d’una altra dona, de la qual encara no sabem el nom, de 48 anys, a mans d’un home maltractador a Barcelona. A més, a Lugo un home ha disparat a Mònica, de 38 anys, que roman a l’hospital en estat greu.

Aquesta és la víctima número 46 en aquest rànquing macabre de feminicidis i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques. Encara amb l’horror de l’assassinat d’ahir a El Campello, hui tenim notícia d’aquesta nova agressió i assassinat.

Aquest estiu estem assistint a execucions de dones mentrestant el Govern continúa com si no passara res.

Nosaltres no podem desconectar d’aquesta realitat que supera en molt el pitjor dels malsons.

A més, recordem les víctimes d’agressions ingressades en institucions hospitalàries i la dona segrestada el passat 23 per la seua exparella i de la qual encara no sabem res. Com tampoc podem oblidar els casos de violència sexual que hem de patir les dones davant la mirada impasible del govern que es limita a donar recomanacions totalment sexistes i que fan recaure tota la responsabilitat sobre nosaltres.

Som les dones les que patim les agressions per part dels masclistes i desde les mateixes institucions que permeten injusticies contra nosaltres i mantenen a càrrecs públics que, mitjançant declaracions sexistes vergonyoses, fan apologia de la violència masclista.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència contra les dones que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones. 

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! Exigim del govern de l’estat una urgent i immediata reunió per a tallar aquest goteig incesant d’assassinats de dones. Exigim el restabliment i dotació dels mitjans escaients per a la prevenció de la violència de gènere i per a la assistència integral de totes les dones en situació de maltractament. 

NO més violència contra les dones!

València, 27 d’agost de 2014

Per la Coordinadora Feminista de València,

:::::::::::::::::::::::::::::::

Comunicat de la Coordinadora Feminista de València

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant l’assassinat d’una altra dona de 86 anys a mans d’un home maltractador a El Campello (Alacant). Él tenia 90 i s’ha suïcidat després d’assassinar-la.

Aquesta és la víctima número 45 en aquest rànquing macabre de feminicidis i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques.

Encara amb l’horror de l’assassinat de Mónica a Barro ahir, hui tenim notícia d’aquest nou feminicidi.

A més, recordem les víctimes d’agressions ingressades en institucions hospitalàries i la dona segrestada el passat 23 per la seua exparella i de la qual encara no sabem res. Com tampoc podem oblidar els casos de violència sexual que hem de patir les dones davant la mirada impasible del govern que es limita a donar recomanacions totalment sexistes i que fan recaure tota la responsabilitat sobre nosaltres.

Som les dones les que patim les agressions per part dels masclistes i desde les mateixes institucions que permeten injusticies contra nosaltres i mantenen a càrrecs públics que, mitjançant declaracions sexistes vergonyoses,  fan apologia de la violència masclista.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència contra les dones que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! NO més violència contra les dones!

València, 26 d’agost de 2014

::::::::::::::::::::::::::::::

Comunicat de la Coordinadora Feminista de València

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant l’assassinat d’una altra dona a mans d’un home maltractador a Móstoles (Madrid).

La víctima, de 38 anys, ha estat assassinada a ganivellades per la seua parella ahir.

Aquesta és la víctima número 43 en aquest rànquing macabre de feminicidis i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència masclista que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! NO més violència contra les dones!

València, 15 d’agost de 2014

Información:

La Policía ha detenido a su cónyuge, de 63 años. Los sanitarios no han podido hacer nada más que certificar la muerte de la mujer, de 38, que presentaba varias heridas de arma blanca. EFE Madrid 14/08/2014 Público

Una mujer de 38 años ha muerto sobre las 22.15 horas de esta noche apuñalada presuntamente por su marido tras una pelea registrada en un bajo de la Plaza de Fuensanta, número 6, en Móstoles (Madrid), han informado
fuentes de la Jefatura Superior de la Policía Nacional.

Sobre las 22.20 horas se recibió una llamada en la que varias personas alertaban de una pelea que se estaba produciendo en el lugar y los agentes desplazados localizaron a una mujer ya muerta tras ser apuñalada en el
bajo del edificio, donde se procedió a la detención del marido de nacionalidad peruana, sin antecedentes y de 63 años de edad como presunto autor de la agresión.

Fuentes de Emergencias 112 han informado de que a la llegada de los facultativos del Summa desplazados al lugar del suceso sólo se ha podido confirmar la muerte de una mujer «no española» y de 38 años, con heridas
por arma blanca por todo su cuerpo.

Las fuentes han añadido que no presentaba posibilidades de reanimación.

:::::::::::::::::::::::::::::::

Comunicat de la Coordinadora Feminista de Valencia

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant l’assassinat d’una altra dona a mans d’un home maltractador a Torrox (Màlaga).
La víctima, de 37 anys, ha estat assassinada a colps per la seua parella hui. Aquesta és la víctima número 42 en aquest rànquing macabre de feminicidis  i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència masclista que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! NO més violència contra les dones!

València, 8 d’agost de 2014

JESÚS SÁNCHEZ 08-08-2014 – 12:56 Cadena Ser

La víctima tiene 37 años y ha sido degollada. Los servicios de emergencia 112 han sido alertados por los vecinos tras oir una fuerte discusión entre una pareja

Nuevo caso de supuesta violencia de género en la provincia de Málaga. El cuepo de una mujer ha sido hallado en la localidad de Torrox.

La víctima, de 37 años, Ana Márquez, ha sido degollada y su pareja acaba de ser detenida.

Los vecinos son los que han alertado a los Servicios de Emergencia 112 de que en torno a las once de la mañana se estaba produciendo una fuerte discusión en el interior de una vivienda en la barriada El Conejo.

Minutos después ha sido hallado el cadáver de la victima. La guardia civil se encuentra en el lugar de los hechos donde también acaba de llegar el juez de guardia para ordenar el levantamiento del cuerpo.

La víctima era la directora del Museo de Nerja donde ocupaba el cargo desde hace prácticamente un año. No tenía hijos. Era arqueólogica y museóloga, experta en Patrimonio Histórico

:::::::::::::::::::::::::::::::::::

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant l’assassinat d’una altra dona a mans d’un home maltractador a Oriola (Alacant).

La víctima, de 39 anys, ha estat assassinada a colps per la seua exparella el dissabte.

Aquesta és la víctima número 41 en aquest rànquing macabre de feminicidis i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència masclista que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones. 
El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! NO més violència contra les dones!
València, 5 d’agost de 2014

::::::::::::::::::::

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant l’assassinat d’una altra dona a mans d’un home maltractador a Berja (Almeria).

La víctima, de 41 anys ha estat apunyalada i ha mort a causa de les greus ferides patides. Encara en investigació, ja ens sabem que era víctima de maltractaments.

Aquesta és la víctima número 40 en aquest rànquing macabre de feminicidis i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència masclista que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones. 

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! NO més violència contra les dones!

València, 2 d’agost de 2014

:::::::::::::::

La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant l’assassinat d’una altra dona a mans d’un home maltractador a Berja (Almeria).

La víctima, de 41 anys ha estat apunyalada i ha mort a causa de les greus ferides patides. Encara en investigació, ja ens sabem que era víctima de maltractaments.

Aquesta és la víctima número 40 en aquest rànquing macabre de feminicidis i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques.

Mai no ens acostumarem a aquesta violència masclista que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.

Tots els primers dimecres de mes (menys el mes d’Agost), a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.

El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! NO més violència contra les dones!
València, 2 d’agost de 2014

INFORMACIÓN:

EP Sevilla 2 AGO 2014 El País

«La víctima, de 41 años, tenía al menos media docena de heridas por arma blanca

Una mujer de 41 años ha fallecido en la mañana de este sábado en su domicilio, en la calle Ramón y Cajal de Berja (Almería), como consecuencia de las heridas causadas por alrededor de media docena de puñaladas.»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.