Acto de entrega-Acte de lliurament dels Premis Dones Progressistes 2014 (fotos y vídeo)

1 (10)
Más fotografías.

PREMIS 2014 – 22a edició

fulletpremisdp2014

DONES DE LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA (PAH).

Per la defensa del dret a un habitatge digne, per la xarxa de suport i solidaritat que han creat en la societat per pal·liar els efectes d’aquesta problemàtica tan greu. Per la valentia d’enfrontarse a la banca, al govern, a la policia, demostrant que “ si se puede”.

Lliurarà el premi : Joaquim Bosch. Magistrat. Portantveu nacional de l’associació Jutges per la Democràcia.

BEATRIZ GARROTE, coordinadora de l’ASSOCIACIÓ VICTIMES del METRO 3 JULIOL.

Per la incansable lluita perquè s’assumisquen responsabilitats polítiques de l’accident del metro que a 7 anys vista no s’han assumit. Per la lluita contra la impunitat de les autoritats publiques i la denuncia de la desprotecció que encara pateixen les víctimes i familiars de l’accident.

Lliurarà el premi : Laura Ballester, periodista de LEVANTE EMV

MARIBEL DOMENECH, presidenta de la PLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL.

Per la defensa de la forma de vida d’un poble, de les relacions socials i humanes. Per la defensa d’una arquitectura sostenible, per una rehabilitació sense destrucció, per la conservació del patrimoni i sobre tot, per la força persistent que estan demostrant davant l’oblit i manca de respostes de l’actual corporació municipal.

Lliurarà el premi: Lupe Frígols. Gestora Cultural

SEMINARI DE DONES GRANS,

Per la gran aventura que començaren fa 15 anys amb l’objectiu de fer possible un espai d’encontre plural i lliure, on les dones aprenen a ser més sabies i més lliures. Per ser tot un referent social en la seua aposta de millorar la convivència i generar idees que faciliten l’enteniment entre la ciutadania.

Lliurarà el premi: Maite Larrauri. Professora de filosofia i feminista.

PACA CONESA,

Dona valenta, compromesa, i lluitadora incansable en la conquesta del drets de les dones. Poc donada al protagonisme i sovint des d’una segona fila no hi ha acte, concentració o manifestació, que no compte amb la seua presència i participació activa.

Lliurarà el premi Carmen Alborch. Senadora i escriptora.


4 comentarios en “Acto de entrega-Acte de lliurament dels Premis Dones Progressistes 2014 (fotos y vídeo)

 1. Ofelia Vila

  Ttodos los años, Dones Progressistes nos hacéis un regalo con la edición de vuestros premios. Por el acierto hacia las personas o entidades premiadas, por la confluencia de mujeres que asistimos y, a veces, es el único foro en el que nos encontramos y, sobre todo, por vuestra lucha a favor de la igualdad.
  Gracias, compañeras y fuerza, mucha fuerza para continuar.
  Un abrazo interminable

 2. Monsa

  Gracias a Dones Progressistes Valéncia por el reconocimiento a la labor de las mujeres de la Plataforma de afectadas por la Hipoteca. Cada una de ellas dedica tiempo a la plataforma sacándolo de su descanso, su ocio y a veces de su familia para prestar apoyo, empoderamiento, asesoría, acompañamiento, etc en continua lucha contra un poder despiadado como es el poder bancario. Poder sin alma, sin empatía, sin escrúpulos, despiadado y a veces rallando la ilegalidad.
  Enhorabuena a todas las asociaciones premiadas por su labor.

 3. Sabina Navarro

  Muchas gracias a Dones Progressistes por hacer cada año un acto tan entrañable y reivindicativo y gracias a Mª Angeles por su capacidad para recoger todo el evento y fotos etc, y tener el tiempo y la disposición de ponerlas en esta plataforma y en el facebook, me canso solo de pensarlo. Tu coraje y el de las mujeres premiadas este y todos los años, son un modelo para mí. Besos guapas.

 4. mabusrua

  🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.