25 de juliol, no a les violències masclistes

La Coordinadora Feminista de València, dins dels actes de la Campanya anual contra la violència masclista, va a concentrar-se el dia 25 de juliol a la Plaça de la Mare de Déu a València.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Però són dones assassinades de les que entren en les estadístiques. Altres quedaren amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit.

Aquesta violència compta amb 825 dones assessinades, entre 2.004 i 2015, 30 a l’any 2015. Parlem de 825 femicidis des de l,entrada en vigor de la Lley Integral contra la Violència de Gènere a l’Estat Espanyol. Aquesta greu violació dels Drets Humans és intolerable en qualsevol societat.

Al Pais València el passat 2 de maig, a instancies de la Plataforma feminista d’Alacant i la Coordinadora Feminista de València, els partits politics van signar un declaració on és comprometien a dur a terme les accions precises que garanteixin la prevenció i erradicació de la violència masclista, així com l’assistència i reparació de totes les dones en situació de maltractament en tots el àmbits territorials on tenen participació al gobern. Es l,hora d,iniciar el compliment del que varen signar.

La Coordinadora Feminista de València convoquem i animem a participar en aquesta concentració a la ciutadania valenciana,  dins de la campanya que culminara a una gran manifestació contra les violències masclistes a Madrid el 7 de Novembre.

Ángela Escribano Martínez 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5)

Fuente de las fotografías: Ángela Escribano Martínez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.